Het Kookboek Van Het Kankerdieet: Gezonde en voedzame recepten voor behandeling, verbetering en herstel. (Paperback)

Het Kookboek Van Het Kankerdieet: Gezonde en voedzame recepten voor behandeling, verbetering en herstel. By Kerry O. Smith Cover Image

Het Kookboek Van Het Kankerdieet: Gezonde en voedzame recepten voor behandeling, verbetering en herstel. (Paperback)

$10.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)
In de strijd tegen kanker, voeding wordt vaak beschouwd als een hoeksteen van ondersteuning, het biedt niet alleen voedsel, maar ook een krachtig hulpmiddel voor veerkracht en welzijn.Ga naar "Het Kankerdieet Kookboek,"een onmisbare metgezel voor degenen die door de complexiteit van hun kankertraject navigeren.

Deze uitgebreide gids, geboren uit een diep begrip van de uitdagingen waarmee zowel pati nten als zorgverleners worden geconfronteerd, is meer dan alleen een verzameling recepten: het is een baken van hoop, een bron van empowerment, en een bewijs van de transformerende kracht van voedsel.

Binnen de pagina's, lezers gaan op ontdekkingsreis, onderzoek naar het ingewikkelde verband tussen kanker en voeding.Van inzichtelijke discussies over de rol van voeding bij de preventie van kanker tot praktische tips voor het omgaan met bijwerkingen van behandelingen, elke pagina is doordrenkt met empathie en expertise.

Maar "Het Kankerdieet Kookboek" is meer dan alleen een gids: het is een reddingslijn.Met meer dan honderd zorgvuldig vervaardigde recepten, vari rend van geruststellende soepen en voedzame smoothies tot stevige hoofdgerechten en decadente desserts, het biedt iets voor elke smaak en voedingsbehoefte.Elk recept is zorgvuldig ontworpen om niet alleen de smaakpapillen te prikkelen, maar ook om essenti le voedingsstoffen te leveren en de algehele gezondheid te ondersteunen.

Wat dit kookboek onderscheidt, is de nadruk op eenvoud en toegankelijkheid.Erkennende de eisen van de behandeling van kanker, de recepten zijn eenvoudig te bereiden, die minimale tijd en moeite vereisen.Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginneling in de keuken, je zult inspiratie en begeleiding vinden om gezonde maaltijden te cre ren die zowel lichaam als geest voeden

Het Kanker Dieet Kookboek introduceert een nieuw, gezondere manier van eten die ideaal is voor zowel pati nten als zorgverleners.Ontdek hoe een voedzaam dieet u kan helpen herstellen van kanker met dit kookboek dat speciaal is gemaakt voor mensen bij wie onlangs de diagnose is gesteld.


Product Details ISBN: 9798322477174
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 10th, 2024
Pages: 94
Language: Dutch