Uit de Knoop: Rationeel-Emotieve Therapie En Andere Cognitieve Gedragstherapieen Bij Kinderen En Adolescenten (Paperback)

Uit de Knoop: Rationeel-Emotieve Therapie En Andere Cognitieve Gedragstherapieen Bij Kinderen En Adolescenten By Gidia Jacobs, Nicole Muller, Esther Ten Brink Cover Image

Uit de Knoop: Rationeel-Emotieve Therapie En Andere Cognitieve Gedragstherapieen Bij Kinderen En Adolescenten (Paperback)

$99.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Kindertherapeuten, -psychologen, -psychiaters en pedagogen laten zich de laatst jaren steeds meer inspireren door de cognitief geori nteerde gedragstherapie n. De rationeel-emotieve therapie (RET) is zeer praktisch gericht en levert een rijkdom aan gevoels-, gedrags- en cognitieve interventies.

Uit de knoop is het eerste omvangrijke Nederlandstalige boek dat speciaal geschreven is voor toepassingen bij kinderen, jeugdigen en hun ouders.
De praktijk van de therapie staat in dit boek centraal. Het is een handleiding waarmee een cognitieve gedragstherapie vorm gegeven kan worden.

Het boek biedt voor ervaren professionals de mogelijkheid tot herstructurering van hun sessies. Zij vinden in de talloze voorbeelden en dialogen nieuwe wegen om hun cli ntencontacten te intensiveren. Voor professionals met minder ervaring op dit gebied biedt het boek een stap voor stap benadering om een volledige therapie op te bouwen.

Product Details ISBN: 9789031336975
ISBN-10: 9031336971
Publisher: Bohn Stafleu Van Loghum
Publication Date: November 5th, 2001
Pages: 292
Language: Dutch