Vegan Zonder Geheimen 2022: Lekkere Recepten Om Lichaam En Geest Te Zuiveren (Paperback)

Vegan Zonder Geheimen 2022: Lekkere Recepten Om Lichaam En Geest Te Zuiveren By Sander Jacobs Cover Image

Vegan Zonder Geheimen 2022: Lekkere Recepten Om Lichaam En Geest Te Zuiveren (Paperback)

$42.66


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Veganisme is een soort dieet dat kan worden aangepast aan elke leeftijd en geslacht. Onderzoek heeft aangetoond dat het volgen van een veganistisch dieet kan helpen het cholesterolgehalte te verlagen.


Het helpt de dieter ook om bepaalde soorten ziekten te voorkomen, zoals diabetes type 2, hartaandoeningen, hypertensie en bepaalde soorten kanker.

Zoals altijd wil je geleidelijk beginnen door het stap voor stap te doen. De meeste di ten mislukken wanneer de persoon te veel probeert te doen en te snel te veel verwacht.


De beste manier om op dieet te gaan, is door kleine stapjes te nemen om de dieter te helpen zich op de lange termijn aan deze nieuwe levensstijl aan te passen. Sommige van deze stappen omvatten het verwijderen van vlees en eventuele dierlijke producten, maaltijd voor maaltijd. U kunt ook vlees vermijden voor bepaalde maaltijden van de dag.


Een andere stap die je kunt nemen in je reis naar een veganistische levensstijl, is om rond te hangen met gelijkgestemde mensen. Breng tijd door met veganisten op forums en vooral in groepen. Dit helpt je om best practices te leren en aan te passen, en om je gedachten en meningen te delen met andere veganisten.


Veel mensen geloven dat veganisten vanwege het ontbreken van vlees en zuivelproducten een gebrek aan variatie in hun dieet hebben. Niets is verder van de waarheid verwijderd.


Het hebben van een veganistisch dieet stelt de persoon in staat om een ​​grotere verscheidenheid aan voedsel te ervaren, aangezien hij een breed scala aan fruit, groenten, granen, zaden en peulvruchten begint te proberen.


Dit soort voedsel is gevuld met micronutri nten en vezels die niet aanwezig zijn in vlees en zuivelproducten.

Product Details ISBN: 9781837892259
ISBN-10: 1837892253
Publisher: Sander Jacobs
Publication Date: July 14th, 2022
Pages: 222
Language: Dutch