100 de Retete Pentru Burgeri Si Sandwiches Vegani (Paperback)

100 de Retete Pentru Burgeri Si Sandwiches Vegani By Costinela Stefanu Cover Image

100 de Retete Pentru Burgeri Si Sandwiches Vegani (Paperback)

$42.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Sandvișurile sunt unul dintre cele mai versatile alimente preparate n ntreaga lume. Acestea constau de obicei din una sau două felii de p ine cu umplutură de carne, pui, pește, br nză, legume sau alte ingrediente. P inea vine ntr-o varietate de forme și dimensiuni și o varietate aproape nelimitată de umpluturi. Drept urmare, sandvișurile sunt

servite n diferite moduri, n funcție de utilizarea lor.

Sandvișurile sunt nsoțite de napolitane, salată verde chiffonată (mărunțită), nasturel, julienne de varză sau morcovi. Sandvișurile sunt făcute cu p ine albă, p ine brună, p ine franțuzească, chifle sau p ine n formă de barcă. Tipuri de sandvișuri


1. Sandviș simplu

2. Deschide Sandwich


Exemple de sandvișuri:

- Tort cu sandviș - Acestea arată ca niște prăjituri stratificate cu gheață și sunt făcute cu p ine rotundă. Glazura moale cu unt, br nză și alte ingrediente este feliată n două sau trei felii rotunde. La fel ca prăjiturile, este tăiat n felii.

- P ine: - P inea este feliată pe lungime, apoi umplută și nghețată n straturi pentru a face un sandviș cu p ine. Se servește tăind-o peste p ine.

- Pinwheel: - P inea este feliată pe lungime pentru a face un sandviș pinwheel. Untul și o umplutură moale de culoare contrastantă se răsp ndesc uniform pe p ine.

- Panglică Sunt făcute cu două p ini colorate diferite. Două felii de p ine brună și o felie de p ine albă, sau invers. Pentru a face sandvișurile se folosesc trei felii de p ine, cu două umpluturi colorate diferite. Se servesc taiate in fasii subtiri.

- Double Decker: După cum sugerează și numele, sunt folosite trei felii, prima felie conțin nd umplutura și a doua felie conțin nd untul. A treia felie este acoperită cu salată verde, roșii și castraveți nainte de servire.

- Casa de pariuri: O friptură la grătar este intercalată ntre un rulou uns cu unt sau p ine franțuzească unsă cu muștar francez.

- Broadway: Acest sandviș cuprinde două straturi de p ine prăjită, somon afumat, salată verde mărunțită și ou fiert tăiat felii. Este insotita de maioneza.

- Sandvișurile cu ceai se fac cu felii subțiri de p ine cu coaja ndepărtată și eventualele umpluturi tăiate n triunghiuri.

- Sandviș la grătar: Pentru a face acest sandviș, umpleți două felii de p ine cu umplutură, apoi grătar-le pe o salamandră sau grătar. Se servesc la aburi.

- Canapele sunt mici bucăți de m ncare cu o aromă savuroasă. Se pot servi fie calde, fie reci.

- Zakuski: Acestea sunt tartine făcute cu umpluturi tradiționale, cum ar fi pește afumat pe p ine prăjită cu jeleu de aspic.

Părți din sandwich:

- BAZĂ n sandvișuri, baza cuprinde p ine, p ini și alte articole similare.

- Tartinabile sunt unt gras și aromat sau agenți de emulsionare, cum ar fi maioneza sau sosul olandez, utilizați pentru a lega ingredientele.

- Umpluturi: Pentru a da sandvișurilor o aromă distinctă, pot fi folosite umpluturi precum legume, bucăți de carne sau fructe.

- Sosuri: Se pot folosi multe tipuri diferite de sosuri pentru a face sandvișuri, dar cele mai comune sunt maioneza, sosul de roșii, olandeza și vinaigreta. Dressingul se amestecă cu umpluturile și poate fi servit și alături de feluri de m ncare.

Product Details ISBN: 9781837625642
ISBN-10: 1837625646
Publisher: Costinela Stefanu
Publication Date: September 5th, 2022
Pages: 216
Language: Romanian