de CasĂ BombonĂri: 100 de ReȚete de Bomboane de CasĂ UȘoare Și Distractive (Paperback)

de CasĂ BombonĂri: 100 de ReȚete de Bomboane de CasĂ UȘoare Și Distractive By Cătălin Alexandrescu Cover Image

de CasĂ BombonĂri: 100 de ReȚete de Bomboane de CasĂ UȘoare Și Distractive (Paperback)

$46.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Bomboanele a făcut ntotdeauna parte din viață. Dulciurile ne-au ridicat moralul ncă din cele mai vechi timpuri, c nd grecii și egiptenii apreciau mierea ca medicament și se refereau la ea ca ambrozia zeilor. Nativii americani au dezvoltat sirop și bomboane de arțar, iar multe dintre tradițiile lor au ajuns să se nv rte n jurul sezonului de zahăr al arțarului.


Bomboanele dă viață sărbătorilor. De fapt, este greu de imaginat vreo vacanță fără bomboane. Halloween-ul nu ar fi la fel fără trucuri. Nimeni nu ar căuta ouă de plastic fără promisiunea de jeleu și ouă de robin de ciocolată n interior. Și copiii ar dormi toată luna decembrie dacă nu ar fi calendarele de Advent, scoarța de mentă și ciorapii. Toate ritualurile, momentele și experiențele mpărtășite sunt mai bune cu bomboane. n multe case, gătitul dulciurilor este la fel de sinonim cu sărbătorile precum mirosul frunzelor proaspăt căzute, focurile n vatră, cidrul fiert și parfumul copacilor veșnic verzi din casă. Aroma rețetelor de familie care plutește prin casă este ca o mașină senzorială a timpului napoi n copilărie. Pentru generațiile mai tinere, acele arome dulci nseamnă că este un moment special. Este timpul să facem bomboana


Mulți oameni cred că a face bomboane acasă, n propria bucătărie, este complicat, dificil și costisitor. Nu este. Pentru nceput necesită doar ingrediente de bază, c teva piese de echipament obișnuit și puțină căldură. Asta e. Cu doar puțin efort, ți vei putea duce vacanțele la un nivel cu totul nou. Zilele de naștere, aniversarile și cadourile de mulțumire vor fi cu at t mai memorabile atunci c nd adăugați nota personală a bomboanelor de casă create cu dragoste. n plus, există o mare bucurie care vine din a crea ceva delicios cu propriile m ini. Creațiile tale devin o expresie a ta.


Bomboanele dvs. pot fi moi sau tari, mestecate sau lipicioase, netede sau cretas, pufoase sau dense sau pur și simplu se dizolvă n momentul n care vă lovește limba. Poate fi dulce sau sărat sau ambele și include totul, de la nuci și semințe la fructe, lichioruri, creme și condimente. Puteți face bomboane moi, cum ar fi caramelele și P te de Fruit, bomboane tari, cum ar fi toffee și acadele, sau bomboane mestecate, cum ar fi taffy și gumdrops. Imaginați-vă combinațiile interesante care abia așteaptă să fie descoperite


Fabricarea bomboanelor este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate devenind creativ (și lipicios) cu familia și prietenii. Este foarte distractiv, este delicios și, cel mai important, face viața mult mai dulce.

Product Details ISBN: 9781837623532
ISBN-10: 1837623538
Publisher: Cătălin Alexandrescu
Publication Date: September 14th, 2022
Pages: 256
Language: Romanian