Vegetarijanska Hrana 2022: Zdravi I Brzi Recepti Od PovrĆa Za ČisĆenje Organizma (Paperback)

Vegetarijanska Hrana 2022: Zdravi I Brzi Recepti Od PovrĆa Za ČisĆenje Organizma By David Vuka Cover Image

Vegetarijanska Hrana 2022: Zdravi I Brzi Recepti Od PovrĆa Za ČisĆenje Organizma (Paperback)

$43.89


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Veganstvo je način prehrane koji se moze prilagoditi bilo kojoj dobi i spolu. Istrazivanja su pokazala da veganska prehrana moze pomoci u snizavanju razine kolesterola. Također pomaze osobama koje su na dijeti da izbjegnu određene vrste bolesti kao sto su dijabetes tipa 2, bolesti srca, hipertenzija i određene vrste raka.


Kao i uvijek, pozeljet cete krenuti postupno, korak po korak.


Vecina dijeta ne uspije kada osoba pokusa učiniti previse i očekuje previse prerano. Najbolji način da se stane na dijetu je da poduzmete male korake kako biste dugoročno pomogli osobi koja je na dijeti da se prilagodi ovom novom načinu zivota. Neki od ovih koraka uključuju uklanjanje mesa i svih zivotinjskih proizvoda jedan po jedan obrok. Također mozete izbjegavati meso za određene obroke u danu.


Jos jedan korak koji mozete poduzeti na svom putu prema veganskom načinu zivota je druzenje's ljudima istomisljenika. Provedite vrijeme's veganima na forumima, a posebno u grupama. To vam pomaze da naučite i prilagodite najbolje prakse, kao i da podijelite svoje misli i misljenja's drugim veganima.


Mnogi ljudi vjeruju da veganima nedostaje raznolikost u prehrani zbog nedostatka mesa i mliječnih proizvoda.


Nista nije dalje od istine. Veganska prehrana zapravo omogucuje osobi da iskusi veci izbor hrane jer počinje isprobavati siroku lepezu voca, povrca, zitarica, sjemenki i mahunarki. Ova vrsta hrane puna je mikronutrijenata i vlakana kojih nema u mesu i mliječnim proizvodima.

Product Details ISBN: 9781837520022
ISBN-10: 183752002X
Publisher: David Vuka
Publication Date: August 2nd, 2022
Pages: 220
Language: Croatian