Gatimi Vegan: Shijoni Shëndetin dhe Shijen në çdo Vakt (Paperback)

Gatimi Vegan: Shijoni Shëndetin dhe Shijen në çdo Vakt By Luljeta Xhemaili Cover Image

Gatimi Vegan: Shijoni Shëndetin dhe Shijen në çdo Vakt (Paperback)

$40.33


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Libri "Gatimi Vegan: Shijoni Sh ndetin dhe Shijen n do Vakt" sht nj udh zues i pasionuar q ju udh zon n bot n e shijes dhe sh ndetit t gatimit vegan. Autorja, Luljeta Xhemaili, sht nj eksperte e gatimit vegan dhe kujdesit p r sh ndetin, dhe ky lib r sht pasqyrimi i p rvoj's dhe pasionit t saj p r k t stil jetese.


N k t lib r, do t gjeni nj gam t gjer t recetave vegane, t cilat jan t pasura me shije dhe vlera ushqyese. Luljeta Xhemaili ndan me lexuesit teknikat dhe k shillat m t mira p r t p rgatitur vakte t shijshme dhe t sh ndetshme n m nyr vegane.


"Gatimi Vegan" sht nj lib r i p rshtatsh m p r t gjith ata q duan t eksplorojn kuzhin n vegane, duke sjell n jet n e tyre sh ndet dhe shije t mrekullueshme. Ky lib r sht nj udh zues i p rsosur p r t filluar ose p r t zgjeruar njohurit tuaja n gatimin vegan.


P rjetoni aventur n e gatimit vegane dhe shijoni shijen e ushqimit t sh ndetsh m dhe t shijsh m n do vakt. "Gatimi Vegan: Shijoni Sh ndetin dhe Shijen n do Vakt" sht libri i duhur p r t filluar nj udh tim t shijsh m drejt nj stili jetese t sh ndetsh m dhe t vet dijsh m p r mjedisin.

Product Details ISBN: 9781835799819
ISBN-10: 1835799817
Publisher: Luljeta Xhemaili
Publication Date: November 13th, 2023
Pages: 224
Language: Albanian