Sallatë: Shija e Shëndetit dhe Freskia në çdo Grykë (Paperback)

Sallatë: Shija e Shëndetit dhe Freskia në çdo Grykë By Krenar Fishta Cover Image

Sallatë: Shija e Shëndetit dhe Freskia në çdo Grykë (Paperback)

$40.33


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Libri "Sallat Shija e Sh ndetit dhe Freskia n do Gryk " sht nj udh zues i mrekulluesh m p r t eksploruar dhe shijuar sallatat n m nyr t rehatshme dhe t sh ndetshme. Autori, Krenar Fishta, sht nj shef i njohur dhe nj pasionant i kuzhin's shqiptare, dhe ky lib r sht pasqyrimi i pasionit dhe p rvoj's s tij t pasur n gatimin e sallatave t lloj-llojit.


"Sallat " ju on n nj udh tim t k ndsh m t kuzhin's s sh ndetshme dhe freskise, duke ofruar ide t reja dhe krijimtari n p rgatitjen e sallatave. Libri nxit p rdorimin e produkteve t fresk ta dhe t sezonit p r t krijuar sallata t shijshme dhe t pasura n vlera ushqyese.


Krenar Fishta, me stilin e tij t shk lqyesh m dhe njohurin e tij t thell p r p rb r sit ushqimor , ndihmon lexuesit t kuptojn se si t p rgatisin sallatat m t mira dhe m t sh ndetshme n m nyr t leht dhe t shpejt .


Ky lib r sht i p rshtatsh m p r t gjith ata q duan t p rmir sojn diet n e tyre, t eksperimentojn me shije t ndryshme, dhe t shijojn gatimin n kuzhin n e tyre. "Sallat Shija e Sh ndetit dhe Freskia n do Gryk " do t b het burimi juaj i besuesh m p r sallatat e mrekullueshme.

Product Details ISBN: 9781835799796
ISBN-10: 1835799795
Publisher: Krenar Fishta
Publication Date: November 13th, 2023
Pages: 222
Language: Albanian