Kuzhina e Natyrës: Ushqyerja Bimore për Jetë të Shëndetshme (Paperback)

Kuzhina e Natyrës: Ushqyerja Bimore për Jetë të Shëndetshme By Alba Grishaj Cover Image

Kuzhina e Natyrës: Ushqyerja Bimore për Jetë të Shëndetshme (Paperback)

$41.22


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Alba Grishaj, nj bujqeshe e pasionuar dhe shefkuzhinier e njohur p r kuzhin n bimore, ka sjellur p r ju librin "Kuzhina e Natyr s: Ushqyerja Bimore p r Jet t Sh ndetshme." Ky lib r sht nj udh zues i mrekulluesh m p r t njohur dhe eksploruar bot n e ushqimeve t bazuar n bim dhe p r t kuptuar r nd sin e nj diete t sh ndetshme dhe t q ndrueshme.


"Kuzhina e Natyr s" sht nj udh zues praktik p r t p rdorur frutat, perimet, bim t dhe drith rat n m nyr kreativ dhe p r t krijuar pjata t pasura n shije dhe t sh ndetshme. Alba ndan me ju nj varg recetash t fresk ta dhe t shijshme, duke ju ndihmuar t zhvilloni nj kuzhin m t sh ndetshme dhe m t q ndrueshme p r veten tuaj dhe familjen tuaj.


N p rmjet "Kuzhin's s Natyr's," do t m soni se si t p rdorni lirit e natyr's p r t krijuar gatime t larta n m nyr t thjesht dhe t shijshme. Ky lib r ju frym zon t eksperimentoni me shije t reja dhe t zhvilloni nj diete q do t p rmbush t gjitha nevojat tuaja t ushqimit.


D rgohuni n nj udh tim t shijsh m n bot n e ushqimeve t bazuar n bim me Alba Grishaj dhe "Kuzhin n e Natyr's." Nisni rrug n tuaj drejt nj jete t sh ndetshme dhe t q ndrueshme tani.

Product Details ISBN: 9781835794661
ISBN-10: 1835794661
Publisher: Alba Grishaj
Publication Date: October 28th, 2023
Pages: 224
Language: Albanian