Kronike Slanutka (Paperback)

Kronike Slanutka By Mario MILIC Cover Image

Kronike Slanutka (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Dobro dosli u prekrasan svijet slanutka - svestrane superhrane u kojoj se stoljecima uziva u različitim kulturama i kuhinjama. U ovoj kuharici krecemo u kulinarsku avanturu koja slavi nevjerojatan potencijal slanutka, nudeci vam riznicu recepata koji ce revolucionarizirati način na koji kuhate i jedete.

Slanutak, poznat i kao garbanzo grah, ne samo da je bogat hranjivim tvarima, vec je i nevjerojatno prilagodljiv. Od izdasnih variva do zivahnih salata i od hrskavih zalogaja do slatkih deserata, slanutak moze unaprijediti svako jelo svojim jedinstvenim okusom, teksturom i nutritivnim prednostima. Bilo da ste posveceni vegan, gurman koji vodi računa o svom zdravlju ili jednostavno zelite svojoj prehrani dodati vise proteina biljnog podrijetla, ova je kuharica vas vodič za otključavanje punog potencijala slanutka.


Na ovim stranicama pronaci cete raznoliku ponudu recepata koji prikazuju svestranost slanutka. Odvest cemo vas na putovanje kroz svjetske kuhinje, istrazujuci jela's Mediterana, Bliskog istoka, Indije i sire. Od kremastog humusa i zadovoljavajuceg falafela do pikantnih curryja od slanutka i inovativnih peciva na bazi slanutka, ova kuharica ima ponesto za svaki ukus i priliku.


Stoga, pridruzite nam se dok uronimo u svijet slanutka. Pruzit cemo vam bitne kuharske savjete, tehnike i kreativne načine za uključivanje slanutka u vase omiljene recepte. Pripremite se za uzivanje u snaznim okusima, zadovoljavajucim teksturama i bezgraničnim kulinarskim mogucnostima koje slanutak nudi. Krenimo zajedno na ovo okusno putovanje

Product Details ISBN: 9781835788950
ISBN-10: 1835788955
Publisher: Mario MILIC
Publication Date: November 2nd, 2023
Pages: 242
Language: Croatian