Libri I Fundit Organik I Gatimit Goji Manaferrat (Paperback)

Libri I Fundit Organik I Gatimit Goji Manaferrat By Mirela Zeneli Cover Image

Libri I Fundit Organik I Gatimit Goji Manaferrat (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Me siguri keni d gjuar p r k to manaferra t vogla t kuqe-portokalli dhe po pyesni veten se si t'i p rdorni manaferrat goji dhe p r far b het fjal p r k t buj . Manaferrat Goji t referuara ndonj her si ujku, jan b r nj artikull i nxeht n bot n e ushqimit t sh ndetsh m n vitet e fundit p r vetit e tyre t pasura me l nd ushqyese dhe p rfitimet sh ndet sore.


Manaferrat Goji jan an tar t familjes's nat's. Shum kultura aziatike kan p rdorur manaferrat goji p r mij ra vjet si nj p rb r's n pjata, p r t promovuar sh ndetin e p rgjithsh m, kund r plakjes, p r t rritur imunitetin dhe p r t parandaluar kancerin.


N se keni nj tuf kokrra goji dhe po pyesni veten se far dreqin t b ni me to, mos u shqet soni. Manaferrat Goji jan t gjithansh m dhe t dobish m n nj shum llojshm ri t pjatave t mbla dhe t shijshme t gatuara, t pjekura ose t fresk ta. I sp rkatni si garnitur mbi drith ra, i p rdorni si boronicat n pjekje, i shtoni n smoothie ose i p rfshini n nj sup t shijshme

Product Details ISBN: 9781835788462
ISBN-10: 1835788467
Publisher: Mirela Zeneli
Publication Date: November 2nd, 2023
Pages: 218
Language: Albanian