Gătirea Lentă: Artă Culinara a Răbdării (Paperback)

Gătirea Lentă: Artă Culinara a Răbdării By Elena Radulescu Cover Image

Gătirea Lentă: Artă Culinara a Răbdării (Paperback)

$40.65


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Bine ați venit n universul gătitului lent, unde fiecare masă devine o experiență cu adevărat rafinată, alături de cartea "Gătirea Lentă Artă Culinara a Răbdării" semnată de Elena Radulescu. Această carte vă va călăuzi prin minunata lume a preparatelor gătite cu ncetinitorul și vă va nvăța cum să transformați fiecare ingredient ntr-un festin culinar.


Elena Radulescu, o pasionată a gătitului lent, vă va dezvălui secretele și tehnicile necesare pentru a crea rețete delicioase cu preparare ncetinită. Veți nvăța cum să combinați aromele, texturile și alegerea ingredientelor pentru a obține cele mai rafinate gusturi.


"Gătirea Lentă Artă Culinara a Răbdării" este mult mai mult dec t o simplă carte de rețete - este o călătorie culinară care vă va schimba complet perspectiva asupra gătitului. Vă veți bucura de procesul de gătit și veți simți cum răbdarea devine o parte esențială a experienței.


Indiferent dacă sunteți bucătar ncepător sau experimentat, această carte vă va inspira să gătiți cu pasiune și răbdare, cre nd adevărate opere de artă culinară. Veți experimenta gusturi complexe și vor deveni parte din amintirile de neuitat legate de masă.


Cu "Gătirea Lentă Artă Culinara a Răbdării", veți descoperi bucuria gătitului lent și veți crea mese cu adevărat memorabile.

Product Details ISBN: 9781835597156
ISBN-10: 1835597157
Publisher: Elena Radulescu
Publication Date: September 29th, 2023
Pages: 222
Language: Romanian