Най-Добрата Готварска Кн (Paperback)

Най-Добрата Готварска Кн By Крушо&#107 Cover Image

Най-Добрата Готварска Кн (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

В тази готварска книга сме събрали 100 апетитни рецепти за супа, които са идеални за всеки повод. Супите са класическа комфортна храна, на която се наслаждават поколения наред и ние сме включили голямо разнообразие от рецепти, които да отговарят на всеки вкус и диетични предпочитания.


Нашите рецепти варират от традиционна супа от миди в Нова Англия до пикантна супа от морски дарове в стил Cajun, кремообразна супа от царевица до обилна супа от бекон и картофи. Включили сме и креативни обрати на стари любими, като супа от сладки картофи и бекон или супа от пиле и царевица.


За тези, които търсят по-здравословни варианти, сме включили рецепти за нискомаслени и вегетариански супи, които са също толкова ароматни и успокояващи, колкото и традиционните им аналози.


Всяка рецепта в тази готварска книга включва инструкции стъпка по стъпка и красиви снимки, така че можете да видите точно как трябва да изглежда вашата супа. Включихме и съвети и трикове за постигане на перфектната консистенция и вкус, така че да можете да впечатлите приятелите и семейството си с вашите кулинарни умения.


Независимо дали искате да се стоплите в студена зимна вечер, да се насладите на купа супа за обяд или да впечатлите гостите си на следващата вечеря, тази готварска книга има по нещо за всеки. Така че елате с нас на пътешествие из света на супата и открийте безкрайните възможности на тази класическа комфортна храна.

Product Details ISBN: 9781835511503
ISBN-10: 1835511503
Publisher: Not Avail
Publication Date: August 3rd, 2023
Pages: 224
Language: Bulgarian