Θρεπτικά μπολ του Βούδα (Paperback)

Θρεπτικά μπολ του Βούδα By Παναγο&#97 Cover Image

Θρεπτικά μπολ του Βούδα (Paperback)

$44.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Τα μπολ του Βούδα έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, και για καλό λόγο. Αυτά τα πολύχρωμα και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά μπολ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε μια ποικιλία γεύσεων και υφών σε ένα γεύμα, παρέχοντας παράλληλα στο σώμα σας τη τροφή που χρειάζεται για να ευδοκιμήσει. Από δημητριακά και χόρτα μέχρι φυτικές πρωτεΐνες και υγιή λίπη, τα μπολ Βούδα είναι το απόλυτο γεύμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια ισορροπημένη διατροφή.


Σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής, θα μοιραστούμε 100 νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για μπολ του Βούδα που είναι τέλειες για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είτε ψάχνετε για ένα πλούσιο μπολ πρωινού για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, ένα ελαφρύ και δροσιστικό μπολ για μεσημεριανό γεύμα ή ένα χορταστικό μπολ για δείπνο, σας έχουμε καλύψει.

Οι συνταγές μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολες στην εφαρμογή, με απλές οδηγίες και εύκολα στην εύρεση υλικά. Θα μοιραστούμε επίσης συμβουλές και κόλπα για να φτιάξετε το τέλειο μπολ του Βούδα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες δημιουργίες με βάση τις προτιμήσεις και τις διατροφικές σας ανάγκες.

Ελάτε λοιπόν σε αυτό το ταξίδι για να ανακαλύψετε την τέχνη της δημιουργίας νόστιμων και θρεπτικών μπολ του Βούδα. Με τις 100 συνταγές μας, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από έμπνευση για το επόμενο γεύμα σας.

Product Details ISBN: 9781835511305
ISBN-10: 1835511309
Publisher: Not Avail
Publication Date: August 3rd, 2023
Pages: 282
Language: Greek, Modern (after 1453)