Plantaardig Genieten: Smakvolle Recepten voor Een Veganistische Levensstijl (Paperback)

Plantaardig Genieten: Smakvolle Recepten voor Een Veganistische Levensstijl By Laura de Vries Cover Image

Plantaardig Genieten: Smakvolle Recepten voor Een Veganistische Levensstijl (Paperback)

$41.66


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

"Plantaardig Genieten: Smakvolle Recepten voor Een Veganistische Levensstijl" neemt je mee op een culinaire reis naar de wereld van smaakvol en gezond veganistisch koken. Deze kookboek biedt je een verscheidenheid aan heerlijke recepten die de veelzijdigheid van plantaardige ingredi nten laten zien.


Laura de Vries, een gepassioneerde voedingsdeskundige en veganistische chef, deelt haar kennis en passie door middel van authentieke en uitnodigende recepten. Van hartige stoofschotels tot verrukkelijke desserts en kleurrijke salades, je zult leren hoe je smaakvolle en voedzame gerechten kunt cre ren zonder gebruik van dierlijke producten.


"Plantaardig Genieten: Smakvolle Recepten voor Een Veganistische Levensstijl" is meer dan alleen een verzameling recepten; het is een uitnodiging om te ontdekken hoe heerlijk en bevredigend een veganistische levensstijl kan zijn.


Dit boek is bedoeld voor iedereen die ge nteresseerd is in veganistisch koken en wil genieten van gerechten die zowel goed zijn voor het lichaam als voor de planeet.

Product Details ISBN: 9781835509012
ISBN-10: 1835509010
Publisher: Laura de Vries
Publication Date: August 31st, 2023
Pages: 220
Language: Dutch