Libër Gatimin E Quesadillas Për Ditë (Paperback)

Libër Gatimin E Quesadillas Për Ditë By Debora Kola Cover Image

Libër Gatimin E Quesadillas Për Ditë (Paperback)

$50.47


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)
Nj quesadilla sht nj pjat meksikane e p rb r nga nj tortilla q mbushet kryesisht me djath , dhe nganj her mish, er za dhe mbushje t tjera, dhe m pas gatuhet n nj tigan ose sob .


Tradicionalisht, p rdoret nj tortilla misri, por mund t b het edhe me nj tortilla me miell. Nj quesadilla e plot b het me dy tortilla q mbajn nj shtres djathi midis tyre. Nj gjysm sht nj tortilla e vetme q sht mbushur me djath dhe sht palosur n nj form gjysm h ne. Quesadilla e ka origjin n n Meksik n koloniale. Quesadilla si nj pjat ka ndryshuar dhe evoluar gjat shum viteve pasi njer zit kan eksperimentuar me variacione t ndryshme t saj.
Quesadillat shiten shpesh n restorantet meksikane n t gjith bot n.
Product Details ISBN: 9781805422952
ISBN-10: 1805422952
Publisher: Debora Kola
Publication Date: December 5th, 2022
Pages: 292
Language: Albanian