100 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΒΕΓΚΑΝ ΜΠΕΡΓΚ&#917 (Paperback)

100 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΒΕΓΚΑΝ ΜΠΕΡΓΚΕ By Ελένη Γ&#9 Cover Image

100 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΒΕΓΚΑΝ ΜΠΕΡΓΚ&#917 (Paperback)

$39.49


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Τα σάντουιτς είναι ένα από τα πιο ευέλικτα φαγητά που παρασκευάζονται σε όλο τον κόσμο. Συνήθως αποτελούνται από μία ή δύο φέτες ψωμί με γέμιση από κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, τυρί, λαχανικά ή άλλα συστατικά. Το ψωμί διατίθεται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και μια σχεδόν απεριόριστη ποικιλία γεμίσεων. Ως αποτέλεσμα, τα σάντουιτς σερβίρονται με διάφορους τρόπους ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται.

Τα σάντουιτς συνοδεύονται από γκοφρέτες, σιφονάδα (τριμμένο) μαρούλι, κάρδαμο, ζουλιέν από λάχανο ή καρότα. Τα σάντουιτς παρασκευάζονται με λευκό ψωμί, καφέ ψωμί, γαλλικό καρβέλι, ψωμάκια ή ψωμιά σε σχήμα βάρκας. Τύποι σάντουιτς


1. Απλό Σάντουιτς

2. Ανοίξτε το σάντουιτς


Παραδείγματα σάντουιτς


- Κέικ σάντουιτς - Μοιάζουν με κέικ με στρώματα πάγου και είναι φτιαγμένα με στρογγυλά ψωμάκια. Μαλακό γλάσο με βούτυρο, τυρί και άλλα υλικά κόβεται σε δύο ή τρεις στρογγυλές φέτες. Όπως τα κέικ, κόβεται σε φέτες.

- Καρβέλι - Το καρβέλι ψωμί κόβεται σε φέτες κατά μήκος, στη συνέχεια γεμίζεται και παγώνεται σε στρώσεις για να γίνει ένα σάντουιτς με καρβέλι. Σερβίρεται κόβοντάς το σε φέτες πάνω από το ψωμί.

- Pinwheel: - Το ψωμί κόβεται σε φέτες κατά μήκος για να γίνει ένα σάντουιτς με ρολό. Βούτυρο και μια απαλή γέμιση σε αντίθεση χρώματος απλώνονται ομοιόμορφα στο ψωμί.

- Κορδέλα Γίνονται με δύο διαφορετικού χρώματος ψωμιά. Δύο φέτες μαύρο ψωμί και μια φέτα άσπρο ψωμί, ή το αντίστροφο. Τρεις φέτες ψωμί χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των σάντουιτς, με δύο διαφορετικού χρώματος γεμίσεις. Σερβίρονται κομμένα σε λεπτές λωρίδες.

- Double Decker: Όπως υποδηλώνει το όνομα, χρησιμοποιούνται τρεις φέτες, με την πρώτη φέτα να περιέχει τη γέμιση και τη δεύτερη να περιέχει το βούτυρο. Η τρίτη φέτα καλύπτεται με μαρούλι, ντομάτα και αγγούρι πριν το σερβίρισμα.

- Bookmaker: Μια ψητή μπριζόλα μπαίνει ανάμεσα σε βουτυρωμένο ρολό ή γαλλικό ψωμί αλειμμένο με γαλλική μουστάρδα.

- Μπρόντγουεϊ Αυτό το σάντουιτς αποτελείται από δύο στρώσεις τοστ, καπνιστό σολομό,

Product Details ISBN: 9781805421405
ISBN-10: 1805421409
Publisher: Not Avail
Publication Date: November 7th, 2022
Pages: 218
Language: Greek, Modern (after 1453)