Migreeni Lokikirja: Ammattimainen yksityiskohtainen loki kaikista migreeneistäsi ja vakavista päänsärkyistäsi - Päänsäryn laukaisimien, oi (Paperback)

Migreeni Lokikirja: Ammattimainen yksityiskohtainen loki kaikista migreeneistäsi ja vakavista päänsärkyistäsi - Päänsäryn laukaisimien, oi By Päivikki Uosukainen Cover Image

Migreeni Lokikirja: Ammattimainen yksityiskohtainen loki kaikista migreeneistäsi ja vakavista päänsärkyistäsi - Päänsäryn laukaisimien, oi (Paperback)

$14.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

T m loki on suunniteltu huolellisesti auttamaan sinua p ns ryn ja migreenin kirjaamisessa terveydenhuollon ammattilaisten suositusten mukaisesti.

Kun pystyt tunnistamaan, miss kipusi on, se voi auttaa sinua selvitt m n, miksi sinulla on kipua. P iv kirja voi auttaa sinua seuraamaan oireitasi ja auttaa sinua l yt m n tehokasta helpotusta tai p tt m n, onko sinun hakeuduttava l k rin hoitoon.


T m n p iv kirjan avulla voit oppia tunnistamaan p ns rkysi tyypit, oireet, syyt, diagnoosin ja hoidon. P ns rkyj on useita eri lajeja, ja jokaisella n ytt olevan omat aiheuttajansa, oireensa ja hoitovaihtoehtonsa. Erilaiset p ns ryt liittyv t my's tiettyihin kohtiin niskassa ja p ss .

Jotkin yleisimmist p ns rkytyypeist - kuten j nnitysp ns rky - voivat esiinty koko p ss , kun taas toiset tyypit - kuten sinus- tai klusterip ns rky - esiintyv t yleens tietyll alueella.

T m migreenip iv kirja on suunniteltu erityisesti sinua varten, jotta voit seurata tarkasti p ns rky si ja migreenikohtauksiasi, ja siin on seuraavat ominaisuudet:

- Tallennus:

* P iv ja kellonaika, jolloin p ns rky tapahtui

* Mik on laukaissut p ns ryn

* P ns ryn voimakkuus

* P ns ryn tyyppi ja sijainti

* Kokeilemasi helpotustoimenpiteet

Migreeni Lokikirja:

- 120 sivua - 6x9 tuumaa - t ydellinen koko kuljettaa mukanasi.

- t ydellinen sidonta

- laadukas kiilt v kansi, jossa on ensiluokkainen muotoilu

Product Details ISBN: 9781803851075
ISBN-10: 1803851074
Publisher: Karl Van Jensen
Publication Date: July 14th, 2023
Pages: 120
Language: Finnish